Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MPC to nie to... part II.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

W tym temacie oczekuję odpowiedzi RMCF by uzasadnił zamknięcie owego tematu w ,którym wypowiedziało się dużo użytkowników i zabrał możliwość wypowiedzenia się kolejnym osobom.

To jest dział Pogaduszki tak ? To dlaczego przerywamy niczym GESTAPO dyskusję ?

Naucz się regulaminu, a potem rozdawaj warny bo to co odwalasz to po prostu żałość nad żałościami.

Zapraszam wszystkich serdecznie do dalszej dyskusji !

jqeuR.png

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Napiszę jeszcze raz, tego czego nie mogłem napisać w tamtym temacie bo został zamknięty, a RMCF pewnie w statusach tego by nie zauważył.

RMCF, nie rób z siebie chuja, bo jakąś tą sympatią Ciebie darzę, ale coraz bardziej robisz takie rzeczy, którymi pokazujesz, że na tą sympatię nie zasługujesz. Pozwól ludziom się wypowiedzieć, nikt regulaminu nie łamał, więc nie wiem po co zamykałeś temat.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

srsly kolejny taki temat?

Nie można dość do porozumienia w jakiś normalny sposób?

brw. nadal beka z tamtego temata :D

Nie można bo nieraz próbowałem na PW dojść do porozumienia i wyglądało to tak - > Słuchaj się i ucisz albo dostaniesz kolejnego warna.

Z nim nawet warna na PW nie warto tłumaczyć.

jqeuR.png

Opublikowano

Skoro już powstał to proponuję kulturalną wymianę zdań bez obrażania innych, to temat nie powinien* zostac usunięty.

*zależy :)

Opublikowano

Nie można bo nieraz próbowałem na PW dojść do porozumienia i wyglądało to tak - > Słuchaj się i ucisz albo dostaniesz kolejnego warna.

Z nim nawet warna na PW nie warto tłumaczyć.

Lol, nie raz na gg czy też pw z nim gadałem o źle nałożonych warnach w moich logach i wychodziłem z tego bez szwanku.

w83od2.jpg

Opublikowano

Powiem tak, zaczyna mnie to bardziej wku*wiać, RMCF rozdaje warny za byle co, dodajmy do tego że nie zna regulaminu sam + nie wie do czego jest dział "pogaduszki", uciekają przed prawdą szczeniaki i tyle.

Opublikowano

I tak chuj się zmieni, bo administracja już nie raz pokazywała co potrafi.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano
Seldek na ten temat nic a RMCF oczywiście zamknięcie

Bo Seldek to jeden z pierwszych administratorów i wie co robić a czego nie robić, to świetny facet i ma u wszystkich szacunek, na który oczywiście sam zapracował.

@Mateq

+1. Dużo razy tak było ;)

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Jak będziecie rozmawiać kulturalnie to temat Wam zostawię, skoro jednak nie potraficie i co chwilę lecą na kogoś wrzuty to nie będziecie rozmawiać. Krótka piłka.

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

Powiem tak, zaczyna mnie to bardziej wku*wiać, RMCF rozdaje warny za byle co, dodajmy do tego że nie zna regulaminu sam + nie wie do czego jest dział "pogaduszki", uciekają przed prawdą szczeniaki i tyle.

Jeżeli uważasz, że dział Pogaduszki służy do ciągłego obrażania kogoś i używania wulgaryzmów to jesteś w błędzie. Jesteśmy cywilizowanymi istotami i każdą dyskusje powinniśmy przeprowadzać kulturalnie. Chcecie być traktowani w porządku, to zachowujcie się w porządku.

Co do RMCF- nie zauważyłam w ani jednej skardze na niego, by dał bezpodstawnego warna i bana. To bardzo często użytkownicy źle interpretują treść zawartą w regulaminie, a później są wielce zdziwieni, dlaczego dostali karę.

Tutaj nie ma nawet o czym dyskutować, wy już macie swoje zdanie i choćby wam tłumaczyć wiele razy, nie zmienicie go. We wszystkim i w każdym doszukujecie się czegoś złego.

Opublikowano

Już mam 65% ostrzeżeń. Dziś dostałem 20% i to wszystko od samego RMCF :). Dalej się pogrążaj żałosny GM.

@ Wredna

Nie były bezpodstawne ? Dziwne, że nawet nie zauważyłaś tego w 1 temacie jak napisał kłótnia i spam jako powody ::). Czyżby lizu lizu ? Normalna osoba nie zauważy tam kłótni i spamu.

jqeuR.png

Opublikowano

Już mam 65% ostrzeżeń. Dziś dostałem 20% i to wszystko od samego RMCF :). Dalej się pogrążaj żałosny GM.

Jesteś święcie przekonany, że nie zasłużyłeś na te warny? Czy według was, skoro ktoś łamie regulamin i dostaje kare, jest niewybaczalne?

Oczywiście, w takim wypadku zły jest ten, kto nałożył ostrzeżenie, a nie ten, który nie czytał regulaminu.

Opublikowano

Boże jakie to oczywiste :)

Żaden Mod ani nikt z Teamu nie wypowie się negatywnie bo hym... "lizu lizu"?

Teraz to wam się wszystko podoba bo jesteście w Teamie i jesteście nietykalni ?

A co my mamy powiedzieć ? Zwykli użytkownicy...

Wredna gdyby ktoś Ciebie wywalił z Teamu albo byś w nim nie była to byś posmakowała tego jak

MPC się zmieniło to pewnie napisała byś co innego.

Jedyna osoba z którą można pogadać i jest uczciwa jest Seldek.

Wybranie go na Admina było ostatnią od wielu miesięcy dobrą decyzją...

PS - Wiem, sorry za brak ładu ale jestem zmęczony...

Moje 2 konta zostały usunięte tylko dlatego że niby korzystałem z nich obydwu na raz....

Jeśli przez 1 dzień zapomniałem się wylogować z konta a nic na nim nie robiłem to raczej nie jest

korzystanie...

Rozmawiałem z RMCF ale jego to nie obchodzi...

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/581421-mpcforum-to-nie-to/page__p__4170639#entry4170639
http://www.mpcforum.pl/topic/581421-mpcforum-to-nie-to/page__st__90__p__4172742#entry4172742
http://www.mpcforum.pl/topic/581421-mpcforum-to-nie-to/page__st__60__p__4172297#entry4172297
http://www.mpcforum.pl/topic/581421-mpcforum-to-nie-to/page__st__60__p__4172105#entry4172105
http://www.mpcforum.pl/topic/581421-mpcforum-to-nie-to/page__st__60__p__4172019#entry4172019
http://www.mpcforum.pl/topic/581421-mpcforum-to-nie-to/page__st__30__p__4171878#entry4171878
http://www.mpcforum.pl/topic/581421-mpcforum-to-nie-to/page__st__30__p__4171696#entry4171696

Hmmm dalej Twierdzisz, że nie zasłużyłeś na żadnego warna? 7 postów w jednym temacie na temat jednego i tego samego, że dałem Ci dziś 10 % warna. W dodatku każdy tutaj w/w Twój post jest spamem. Więc nie wiem o po co dalej ta rozmowa..... Najpierw popatrz na swoje błędy a później wytykaj je innym.

Co do dyskusji, chcecie sobie rozmawiać/dyskutować to dyskutujcie tylko zachować musicie pełną kulturę wypowiedzi. Skoro temat schodzi na psy i zarzynacie rzucać mięsem i wrzucać na innych to takich dyskusji nie będzie. To jest forum nie róbcie z tego chlewu. Macie jakiś problem do mnie to zapraszam na pw, nie mieszać w to innych i tyle. Skoro niczym Wam oni nie zawinili.

Szanujcie innych a będziecie sami szanowani.

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

@ Wredna

Skończ robić z nich świętoszków okey ?

Bo jak dla Ciebie to jest kłótnia to (warn):

http://www.mpcforum....21#entry4170121

Jest kłótnią to nie mam słów.

Kolejna sprawa (warn):

http://www.mpcforum....15#entry4170615

Jaki offtop ? Zgodziłem się z jego wnioskiem bo ma rację, że czegoś nas to nauczyło. To nie znaczy, że OFFTOP. Wcześniej udzieliłem autorowi odpowiedzi na pytania.

Kolejna sprawa(warn):

http://www.mpcforum....ost__p__4170639

Jaki offtop ? Napisałem co otrzymałem to już nie mam prawa ujawniać od kogo warny oberwałem ? Tak się składa, że nie były słuszne.

Kolejna sprawa (warn):

http://www.mpcforum....96#entry4171696

To też OFFTOP ? Nawet jak się zapytałem tego cwanego RMCF by mi odpowiedział na pytania gdzie widzi kłótnię i wyzwiska ? Nawet nie raczył odpowiedzieć. Tak samo na pytania innych użytkowników nie odpowiedział :).

Kolejna sprawa (warn):

http://www.mpcforum....38#entry3589438

To ma być SPAM ? Wyraziłem swoje zdanie nt. tego tutka i uzasadniłem dlaczego tak myślę. No, ale co tam ważne, że warna sie wlepi i morda sie cieszy no nie ?

Jak tak ma wyglądać praca Global Moderatora to faktycznie brakuje mi ekipy MPC z lat 2009/2010 :). Tamci nie byli takimi botami i dało się z nimi pogadać i wyjaśnić.

EDIT:

Poczytaj sobie każdy post RMCF z tych, co tam przytoczyłeś i zobacz do czego się odwoływały . Bo odwoływały się do wypowiedzi poprzednich użytkowników.

Mało tego cwaniaku. Sam zbanowałeś Krzysztofa bez powodu przez co Kokosz musiał zainterweniować byś go odbanował. Jednak nadal tego nie zrobiłeś skoro kokosz napisał, że nie kierzek miał go odbanować lecz ty . To pokazuje jakie masz ego i nie potrafisz się przyznać do błędów. Innych byś pobanował i powarnował, ale samemu sobie 5% nie wlepisz bo jestes nieskazitelny niczym poranna rosa...

Innym też powlepiałeś durne warny bo oglądałem za co dostali. Tylko pogratulować PRZESTRZEGANIA REGULAMINU :).

Ja szanuję tylko tych, którzy na to naprawdę zasłużyli. Do ciebie nie mam żadnego szacunku i wybij to z główki.

jqeuR.png

Opublikowano

@UP 2 Jak mamy do ciebie pisać na PW jak ty albo nie odpiszesz albo jak już z ciężkim trudem wytoczysz z siebie 3 słowa ?

Jeśli mamy do ciebie pisać to ty masz odpowiadać a nie robić nam łaskę z twoich zajebistych 3 słów.

Opublikowano

Boże jakie to oczywiste :)

Żaden Mod ani nikt z Teamu nie wypowie się negatywnie bo hym... "lizu lizu"?

Teraz to wam się wszystko podoba bo jesteście w Teamie i jesteście nietykalni ?

A co my mamy powiedzieć ? Zwykli użytkownicy...

Wredna gdyby ktoś Ciebie wywalił z Teamu albo byś w nim nie była to byś posmakowała tego jak

MPC się zmieniło to pewnie napisała byś co innego.

Jedyna osoba z którą można pogadać i jest uczciwa jest Seldek.

Wybranie go na Admina było ostatnią od wielu miesięcy dobrą decyzją...

PS - Wiem, sorry za brak ładu ale jestem zmęczony...

Moje 2 konta zostały usunięte tylko dlatego że niby korzystałem z nich obydwu na raz....

Jeśli przez 1 dzień zapomniałem się wylogować z konta a nic na nim nie robiłem to raczej nie jest

korzystanie...

Rozmawiałem z RMCF ale jego to nie obchodzi...

I tak właśnie wygląda dyskusja z wami. Każdy kto ma odmienne zdanie od was zostaje odznaczony plakietką "lizodupa".

Mylisz się co do tego, że jak ktoś posiada range moderacyjną na forum staje się automatycznie nietykalny. Wiele osób się o tym przekonało.

Mam swój rozum i jeżeli byłabym przekonana, iż RMCF warnuje bezpodstawnie, na pewno bym wyraziła takie zdanie.

Gdyby mnie "wywalili" nie płakałabym i nie wyrażała swoich żali i bóli, a to, że jestem w teamie nie sprawia, iż kogoś bronie, czy też staram się komuś przypodobać.

Po prostu mam świadomość tego, jak działa zarząd i jakie są nasze zadania. Nie warnujemy bezpodstawnie, staramy się zachować porządek na forum.

Sama byłam świadkiem tego, jak ktoś bezczelnie łamał regulamin w moim dziale, pisząc w poście, że wie iż to robi. Mimo to, kiedy dostał ode mnie warna, był wielce oburzony i skwitował całą wypowiedź tym, że po prostu nie mam co robić, więc dla hecy ostrzegam użytkowników.

Wy po prostu widzicie w nas złe kreatury, które tylko warnują. Nie obchodzi was fakt, że ostrzeganie użytkowników jest częścią procesu zachowania porządku, który został nam powierzony.

DOWN@

Dopiero po napisaniu mojego posta, zorientowałam się, że padły już inne, między innymi Twój...

O tym mówię- my źli, wy święci.

Opublikowano

I tak właśnie wygląda dyskusja z wami. Każdy kto ma odmienne zdanie od was zostaje odznaczony plakietką "lizodupa".

Mylisz się co do tego, że jak ktoś posiada range moderacyjną na forum staje się automatycznie nietykalny. Wiele osób się o tym przekonało.

Mam swój rozum i jeżeli byłabym przekonana, iż RMCF warnuje bezpodstawnie, na pewno bym wyraziła takie zdanie.

Gdyby mnie "wywalili" nie płakałabym i nie wyrażała swoich żali i bóli, a to, że jestem w teamie nie sprawia, iż kogoś bronie, czy też staram się komuś przypodobać.

Po prostu mam świadomość tego, jak działa zarząd i jakie są nasze zadania. Nie warnujemy bezpodstawnie, staramy się zachować porządek na forum.

Sama byłam świadkiem tego, jak ktoś bezczelnie łamał regulamin w moim dziale, pisząc w poście, że wie iż to robi. Mimo to, kiedy dostał ode mnie warna, był wielce oburzony i skwitował całą wypowiedź tym, że po prostu nie mam co robić, więc dla hecy ostrzegam użytkowników.

Wy po prostu widzicie w nas złe kreatury, które tylko warnują. Nie obchodzi was fakt, że ostrzeganie użytkowników jest częścią procesu zachowania porządku, który został nam powierzony.

Jakie to rozkoszne pomijać mój post z podanymi na tacy niesłusznymi warnami :). Nawet nie ruszyłaś 4 literek by odpowiedzieć.

Tak działa właśnie zarząd z wyjątkiem kilkunastu osób z zarządu do, których mam szacunek. Omija niewygodne posty i odpowiada na te , które może fajnie podpunktować co nie ? :).

Przy okazji pragnę sobie zauważyć, że nie jestem hejterem do całego zarządu. Jedynie kilka osób nagrabiło w tym jedna najmocniej i to nie tylko u mnie.

Także już nie przypisuj mi łatki hejtera całego zarządu MPC FORUM. Bo tak się składa, ze mam szacunek do Lord Makin, Seldek, Fifolski i jescze kilkunastu mógłbym tu wymienić. JAKIM CUDEM TEN SZACUNEK ?! Ano takim, że są ludźmi i potrafią pogadać z kimś na PW. Nie traktują jak nachalnego typa co czynił RMCF. Z nim nie da się na PW pogadać bo masz 2 wyjścia Słuchaj się i ucisz albo KOLEJNY WARN.

jqeuR.png

Opublikowano
Także już nie przypisuj mi łatki hejtera całego zarządu MPC FORUM. Bo tak się składa, ze mam szacunek do Lord Makin, Seldek, Fifolski i jescze kilkunastu mógłbym tu wymienić. JAKIM CUDEM TEN SZACUNEK ?! Ano takim, że są ludźmi i potrafią pogadać z kimś na PW. Nie traktują jak nachalnego typa co czynił RMCF. Z nim nie da się na PW pogadać bo masz 2 wyjścia Słuchaj się i ucisz albo KOLEJNY WARN.

Nie przypisuje Ci żadnego tytułu, a tylko staram się przeprowadzić dyskusje na poziomie. Ale widzę, że ty już wykreowałeś sobie swoje zdanie, co do mojej osoby, przyznając mi etykietkę kogoś, kto chce się podlizać. Mylisz się bardzo. Bo nie widzę sensu w tym, bym miała na siłę zyskiwać sobie przychylność kogokolwiek na forum.

http://www.mpcforum.pl/topic/581044-jak-zmienic/page__view__findpost__p__4170121

Pierwsze ostrzeżenie z Twojego wcześniejszego postu. Osobiście uważam, że jest słuszne. Można to uznać za kłótnie, czyli tzw flamewar, ale można również to uznać za offtop, czyli post nic nie wnoszący do tematu. W tą, czy inną stronę, post nie był na miejscu i łamał regulamin.

Kolejny:

http://www.mpcforum.pl/topic/581044-jak-zmienic/page__view__findpost__p__4170615

Ten post również nie wnosi nic do tematu. Wyraża tylko i wyłącznie Twoje zdanie, co do poprzedniej wypowiedzi. W żaden sposób nie pomógł autorowi topicu.

http://www.mpcforum.pl/topic/581421-mpcforum-to-nie-to/page__view__findpost__p__4170639

Czy według Ciebie, co chwile informowanie w poście ile dostałeś % ostrzeżenia, było potrzebne? Temat miał na celu dyskusje odnośnie poczynań administracji, a nie licytacją, kto od kogo, ile i za co.

Przyznam szczerze, że innych nie przejrzałam bo stwierdzam, iż w każdej sytuacji będziesz przekonany o swojej niewinności bez względu na to, ile pkt regulaminu Ci tutaj zacytuje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...